Son eklenen

NETFLİX'İN BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ


Netflix, 180 milyon kullanıcısı ile dizi severleri buluşturan en büyük platformlardan birisi olmaktadır. Bu platformda her yaş grubunun ilgisini çekebilecek türde diziye ulaşmak mümkün. Durum böyle olunca da NETFLİX üyeliği alanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Eğer siz de yakın bir zamanda Netflix üyeliği aldıysanız bazı ufak tüyolar ile üyeliğinizi daha etkili kullanabilirsiniz. Bu özellikler sayesinde daha başarılı bir deneyim yaşayabilir, dizi keyfinizi katlayabilirsiniz.

Netflix Party İle Arkadaşlarınla Dizi İzleme Deneyimi Yaşayabilirsin

Özellikle karantinalı geçen bu günlerde arkadaşlar ile yapılan birçok eylem özleniyor. Bunlardan birisi de beraber dizi izlemek. Netflix’in sunduğu bir özellik ile bunu başarmanız mümkün. Google Chrome Netflix Party eklentisini kurarak aynı hesap üzerinden ortak bir diziyi izleyebilirsiniz. Beraber aynı şeyleri izlerken bu içerik hakkında konuşmak için de bir sohbet odası mevcut. Burada dizinizi izlerken sohbet edebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Eklentiyi kurduktan sonra dizi izleme ekranından Netflix Party menüsüne girdiğiniz takdirde arkadaşınız ile paylaşmanız için bir link oluşturulur. Bu linki arkadaşınıza göndererek beraber izleme deneyimi yaşayabilirsiniz.



Altyazıları Size Özel Bir Biçime Getirebilirsiniz

Eğer siz de alt yazıların boyutu ve fontunu göz yorucu buluyorsanız bunlar üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Hesap ayarları üzerinden saniyeler içinde yapılan bu işlem sayesinde hesabınızdaki alt yazılı içerikleri istediğiniz font ve yazı boyutunda izleyebilirsiniz. Hesap ayarları tıklanarak buradan alt yazı görünümü değiştir seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Sonrasında ise size sunulan seçeneklerden dilediğinizi aktif hale getirebilirsiniz.



Alt Yazılara Sansür Ekleyin!

Bazı filmlerde ve diziler içerisinde yer alan küfürlü konuşmalar evdeki küçük çocuklara kötü örnek oluşturabilir. Bunları sansürlemek de mümkün. Yapılacak küçük bir ayar ile küfürlü alt yazıları kapatabilir ve bu yazıların yerine yıldız işareti koyulmasını sağlayabilirsiniz. Netflix Profanity Fiber eklentisini Chrome tarayıcınıza kurmanız yapmanız gereken ilk işlem olacaktır. Sonrasında ise ayarlara girerek yasaklamak istediğiniz kelimeyi \w*kelime\w* şeklinde yazabilirsiniz. Bu şekilde bahsi geçen kelimeler yıldızlı olarak alt yazıda geçecektir.

Ne İzleyeceğinize Karar Veremiyorsanız Rullette Tam Size Göre!

Eğer izlemek istediğiniz dizi veya filme karar veremiyorsanız bu siteyi ziyaret etmeniz faydalı olacaktır. Site sizin içerik zevklerinize ve IMDB puanlamalarına göre önerilerde bulunuyor. Size uygun olan yüksek puanlı diziyi izlemenize olanak tanıyor. Arama çubuğunuza Netflix Roulette yazmanız bahsi geçen siteye ulaşmanız için yeterlidir.


 İçeriği İki Farklı Dil Seçeneği İle İzleyin

Farklı iki alt yazı ile içerikleri izlemeniz de mümkündür. Özellikle dil geliştirme çalışması yapanlar için bu oldukça faydalı bir eklentidir. Netflix MutliSubs eklentisini Chrome tarayıcınıza kurarak hemen alt yazıları aktifleştirebilirsiniz. Eklentiyi kurduktan sonra normal dizinizi açabilir, alt yazı kısmından birinci ve ikinci dili seçebilirsiniz.



9 Yorumlar

  1. Güzel öxellikler bulmuşsun

    YanıtlaSil
  2. Rulet özelliği güzel bir özellik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix Roulette'in özelliği İmdb puanlama yapması

      Sil
  3. Altı aydır kullanıyorum netflix bir çok özelliği varmış

    YanıtlaSil
  4. evimde netflix olmadığı için hiç bilmiyordum bu kadar çok bilinmeyen özelliği olduğunu. Alır almaz buradaki maddeleri tekrar okuyacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lerzan hanım netflixin en büyük avantajı içeriklerde reklam yok

      Sil
  5. netflix yok ben de bütün dizileri netten izliyom dizibox tan izlemek daha kolay yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ucuz netflix ayda 17 liradan başlayan fiyatlarla. Ben 29.90 lık kampanyayı aldım iki değişik cihazdan aynı anda seyredebiliyorsun

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu